Türk Dili ve Edebiyatı

Çevre, İklim Değişikliği ve Edebiyat Kulübü “Ekoeleştiri ve İklimkurgu Öğrenci Paneli” düzenledi.

Türk Dili ve Edebiyatı bölümü bünyesi altında faaliyet gösteren Çevre, İklim Değişikliği ve Edebiyat Kulübü 26 Aralık saat 14:00’te Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda “Ekoeleştiri ve İklimkurgu Öğrenci Paneli” düzenledi.

Kulübün danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Veli Kılıçarslan’ın yöneticiliğinde düzenlenen panele kulüp üyelerinden Nazar Gün, Abdülkadir Yıldız ve Aynur Dilara Durum da sunumlarıyla katıldı.

Panelde ekoeleştirinin bir kuram olarak ne olduğu ve nasıl ortaya çıktığı, iklimkurgu türünün dünya ve Türk edebiyatına yansımaları ile Hikmet Birand’ın eserleri hakkında bilgi verildi.

Panel Prof. Dr. Muharrem Daşdemir’in teşekkür belgelerini takdimi ile sona erdi.